5/5
 a
Fast lav fragt Kun 89 kr*
 a
Vestjyllands største blomster og havecenter

Reservedele

Reservedele

På et tidspunkt i dit vandbassins liv får den, som mange andre ting, brug for reservedele for fortsat at fungere optimalt – det kan være UV-lys, roter, transformator, filter til rensningsanlæg, svampe eller en lap bassinfolie. Vi ved alle, at reservedele er næsten uundværlige, når vi har med ældre ting at gøre – derfor har vi samlet det, du kan få brug for til dit bassin. Læs mere om reservedele til havedammen længere nede på siden.

Grid 

Side:
  1. 1
  2. 2

Grid 

Side:
  1. 1
  2. 2

Stort udvalg af reservedele

Vi har mange forskellige reservedele, nogle af de mest anvendte er;

- Forlængerledning; anvendes alle steder hvor andre ledninger ikke er lange nok – husk at ledningen ikke må lægges i en såkaldt ’garnnøgle’, da dette kan forårsage overophedning af kablet med skader til følge. Dette gælder især i forbindelse med større transformatorer.

- Gummipakning; er til montering af slange i vandsten – forhindrer vandet i at løbe tilbage igennem hullet i vandstenen.

- Filter; er en af de dele i bassinet, som udsættes for meget arbejde og som er absolut vigtig, da den er med til at holde dit bassin rent. Derfor har vi en pakke løsning, hvor du får elleve forskellige filtre til din Bioclear trykfilter.  

- Gummi bassinfolie; bruges til at lave havebassin da det er utrolig fleksibelt. Foliet er 100% giftfri og 300% elastisk, tåler ned til -45grader og påvirkes ikke af solen. Der er tilmed tredive års garanti.

Reservedele virker som erstatning for noget originalt, som er gået i stykker eller holdt op med at virke; UV-C rør er typisk en af de ting, som man som havebassin ejer ofte skal forny, da lamperne har en bestemt levetid. Transformatorer er en sikkerhedsforanstaltning, som er med til at sikre, at strømmen til belysningen i havedammen ikke bliver for kraftig, og derved hjælper med tilførsel af den rette mængde af strøm.

Har du et dilemma med dit havebassin og har brug for hjælp – eller har du blot et spørgsmål, så står vores eksperter i vand-i-haven klar til at vejlede dig bedst muligt.