5/5
 a
Fast lav fragt Kun 89 kr*
 a
Vestjyllands største blomster og havecenter

Filtre og UV

Filtre og UV

Tænker du på at anlægge en havedam eller ønsker du at få fisk i den du allerede har? Så er filtrer og UV lys en nødvendighed. Hvad gør filtrer og UV lys egentligt? Filtrer fjerner partikler fra vandet, inklusiv fiskeafføring og alger – der anvendes miljøvenlige bakterier til at fjerne skadelige forureningskilder.

UV belysning af vandet giver alger dårligere levevilkår – svævealger, encellede parasitter og nogle svampetyper reduceres. Sygdomsfremkaldende organismer uskadeliggøres og svævealgerne steriliseres. Rengør din UV-C apparat mindst to gange om året, for at have optimalt udbytte – og udskift UV-C lampen en gang om året. Læs mere om vores udvalg i filtrer og UV-c belysning nederst på siden.

Grid 

Grid 

Stort udvalg i filtre og UV-C belysning

Vi har et bredt udvalg af filtrer og UV-C belysning. For at gøre mulighederne mere overskuelige for dig, får du her en beskrivelse af de enkelte produkter.

BioClear trykfilter;

Dette filter er velegnet til små bassiner og op til lidt større bassiner. Behøves ikke at placeres på det højeste punkt i bassinet – filteret har endvidere indbygget UV-C lys.

CombiClear filter;

Indbygget stort skumfilter for mekanisk rensning. Filteret har en kraftig UV-C, som kan klare hele sæsonen. Indeholder også tre forskellige fontænedyser. En kraftig pumpe indgår. Filtermateriale for biologisk rensning.

Flydende skimmer;

Holder overfladen fri for flydende urenheder som alger, afføring og småblade. Kan også anvendes som flydende springvand. Du får ikke bare renere vand men også en bedre iltning af vandet – kan bruges i alle havebassiner med vanddybde på minimum 30 centimeter.

Powerbead;    

Stort trykfilter velegnet til store bassiner eller bassiner med mange fisk. Powerbead tilbyder stor filterkapacitet med både mekanisk og biologisk filtrering. Udstyret med rengøringspumpe, hvilket betyder, at du ikke behøver at åbne filteret for at rengøre, da filtermaterialet bliver vasket igennem. 

Dette er blot en beskrivelse af nogle af vores mest populære filtrer – UV lysene ligger så tæt op ad hinanden, at det mere er et spørgsmål om, hvilken størrelse der passer bedst til dit bassin.

Har du spørgsmål eller er i tvivl, så husk at vores eksperter i vand-i-haven er parate til at hjælpe dig.