5/5
 a
Fast lav fragt Kun 89 kr*
 a
Vestjyllands største blomster og havecenter

Stueplanter

Stueplanter

Stueplanter er virkelig blevet populært i de danske hjem i de seneste år. Deres evne til at dekorere et hjem skal bestemt ikke undervurderes! Mange bruger i dag stueplanter til at personliggøre deres hjem og til at skabe et dekorativt hjem. Stueplanter er desuden rigtig sundt for indeklimaet og så er langt de fleste meget overkommelige at passe.

Køb stueplanter online - Jespers Planteskole

Er der noget dejligere end at have planter indendørs? De skaber liv og en fantastisk atmosfære. Man hører tit folk sige, at der lige mangles en plante der eller der for, at et rum er fuldendt. Ligesom med haveplanter findes der et væld af forskellige stueplanter, som alle har forskellige levevilkår.

Der er for eksempel de meget populærere sukkulenter og kaktusser, som kræver en hel del lys og næsten ingen vand for at trives optimalt. Det kan være en svær balancegang for mange at vande lidt – for det er meget lidt vand disse planter skal have.

Andre nemme og ikke så tørstige planter er eksempelvis; bajonetplante, aloe og bonsai planter. Orkideer er også blandt de lyselskende planter, som har et lavt vandforbrug.

Der er også de som tåler skyggeholdige pladser bedre; eksempelvis fredslilje, sømandstrøst og voksblomster – så det er virkelig at købe stueplanter efter dit behov og dit hjem.

Igennem de senere år er der nogle planter, som har fået ry for at være såkaldte luftrensende planter; dette er eksempelvis den elegante fredslilje og ’alene hjemme’ planten.

Der findes rigtig mange sjove stueplanter – mini planter er blevet et kæmpe hit, og vi forstår godt hvorfor! De er nemlig både sjove og kan passe ind i hvilket som helst hjem. Du kan blande de små planter og skabe en flot dekoration lige i din ånd. Sukkulenter og kaktusser ser specielt flotte ud sammen med sten, træ og andre natur materialer – de kan dekoreres så de både passer ind i det minimalistiske og romantiske hjem.

Der findes også de stueplanter som er spændende for både store og små; flerfarvede kaktusser, lykkebambus eller de kødædende planter kan her nævnes.

Vi vil anbefale dig at prøve nogle forskellige stueplanter og derigennem finde ud af, hvilke slags der passer bedst til dine behov.  Mange betragter også stueplanter, som noget man skifter ud efter sæson og smag, ligesom med andre indretningsobjekter