5/5
 a
Fast lav fragt Kun 89 kr*
 a
Vestjyllands største blomster og havecenter

Om os

Personalefoto 2016

Historie

Jespers Planteskole er en familieejet virksomhed der for første gang åbnede dørene i 1988. Tage og Jesper Nielsen, henholdsvis far og søn, startede der deres store livsprojekt. Et projekt som i dag lever stærkt videre med familien Nielsen bag rattet. Jespers kone Kirsten er i dag medejer, Jespers søster bogfører og begge sønner er involveret i firmaet også. Den yngste søn Alex, blev uddannet gartner i 2014 og ligner manden der uden tvivl kommer til at holde liv i familiens livsværk mange år ud i fremtiden. 

Filosofi

Vores vigtigste opgave er at skabe gode oplevelser og give ekstraordinær service. Vi gør meget for, at vores butik er en oplevelse at se, for børn såvel som voksne. Børnene kan blive underholdt med sommerfugle, kaniner, skildpadder, fisk, geder, påfugle og en legeplads, mens de voksne kan opleve kreative og spændende udstillinger. Vi går meget om i, at levere en service der giver jer lyst til at komme igen. 

Vi er først og fremmest en planteskole, vi elsker planter og er specialister i dem, selvom vi har så utrolig meget andet. Vi har professionelle og uddannede fagfolk, der kan besvare alle tvivlsspørgsmål om haven. Mange af dem er dog også eksperter inden for andre områder. Vores filosofi er derfor også at bringe en ekstraordinær service og god vejledning, som vi lover du ikke finder i det lokale supermarked. Vi er eksperter inden for vores felt og har en masse viden at dele ud af. Det gør vi alt for, at i skal nyde godt af. 

 

Med venlig hilsen

 

Jesper Frank Nielsen