5/5
 a
Fast lav fragt Kun 89 kr*
 a
Vestjyllands største blomster og havecenter

Kunstige blomster

Kunstige blomster

Kan du ikke rigtigt holde dine stueplanter i live eller har du et sted i dit hjem, hvor der ingen sollys er, men du gerne vil have en plante? Så kan kunstige blomster være en mulighed for dig. Læs mere om kunstige blomster nederst på siden.

Grid 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Grid 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Stort udvalg af kunstige blomster

I dag er kvaliteten af de kunstige blomster meget højere end hvad de har været tidligere – hvilket vil sige at blomsterne ser mindre kunstige ud og mere naturtro.

Vi har nok alle sammen prøvet at have et hjørne i vores hjem, hvor solen ikke kommer til, eller et badeværelse uden vinduer. De steder er det svært at finde stueplanter som kan trives. Silkeblomster er den perfekte løsning på dette problem, eftersom de naturligvis ikke behøver lys for at have det godt.

Endvidere kan de være løsningen, hvis du eller en anden i husholdingen er allergikere – på den måde kan du både nyde de smukke blomster og være symptom fri. De kunstige blomster skal blot støves af en gang imellem.  

For at give det mest naturlige look til dine silkeblomster er det bedst at ”plante” dem eller sætte dem i vase, ligesom du ville gøre med levende planter – sæt derfor gerne i en passende størrelse krukke og pynt med pyntebark eller sten, så planterne får det mest naturlige udtryk.

Vi har et rigtigt stort udvalg af kunstige blomster. Her kan du få flotte skærmliljer, lavendler, orkidéer, naturtro roser, pæoner m.m..  

En anden sjov bemærkning er, at silkeblomster rent faktisk kan holde evigt – vi har endda set tilfælde af at de har holdt sig så godt, at de er gået i arv! Udsættes dine kunstige blomster ikke for direkte sollys, vil de med stor sandsynlighed holde deres oprindelige farve i rigtig mange år.

Tænker du derfor at silkeblomster kunne være noget for dig, vil vi klart anbefale dig at se det store udvalg og prøve nogle forskellige slags af.