5/5
 a
Fast lav fragt Kun 89 kr*
 a
Vestjyllands største blomster og havecenter

Drivhuse t. vindueskarm

Drivhuse t. vindueskarm

Kan du godt lide at dyrke dine planter helt fra frø af, så er et drivhus til vindueskarmen sagen for dig. Du kan allerede starte i februar med nogle af de tidligste afgrøder såsom chili og blomkål. Det du egentlig er ved her, er det vi kalder for forspiring – og det er der mange af vores grøntsager, som har godt af, så de kan nå at have en fuld vækstsæson. Læs mere om mini drivhuse og jiffy potter længere nede på siden.

Læs også vores guide til forspirring her

Grid 

Grid 

Mini drivhuse og jiffy potter

Du kan også forspire forskellige blomster, både enårige og flerårige, lige der i din vindueskarm – det er egentligt helt utroligt. Det er faktisk rigtigt hyggeligt at have en hel masse små planter, som du selv har sået, til at stå i vindueskarmen og vente på at komme ud.

Vi har remedierne til at hjælpe dig godt på vej med din forspiring – få dit helt eget mini drivhus til vindueskarmen, hvor du kan plante enten direkte i dem eller i jiffy- og bio potter. De små drivhuse fås i forskellige størrelser og er designet til at kunne forskellige ting;

Drivhus med udluftning:

At have indbygget udluftning i dit drivhus er meget praktisk, så behøves du ikke selv at huske at give luft til planterne. Dette drivhus er indrettet sådan, at der er fordybninger i bunden af det – på den måde står eventuelle bio potter eller jiffypots bedre fast. Både bio-potter og jiffy er lavet af naturligt nedbrydeligt materiale, så du faktisk kan plante dem direkte i jorden udenfor, når tiden er til det.

Mini drivhuse:

Nogle af sores minidrivhuse har derimod indbyggede plastik potter, hvilket vil sige, at når tiden er til det, tager du dine små planter ud af disse plastik potter og planter dem i jorden.

Begge drivhuse er egentlig ganske nemme at arbejde med og praktiske at rengøre efter brug. Se vores sortiment her på siden og vælg det mini drivhus som passer til dit behov.