5/5
 a
Fast lav fragt Kun 89 kr*
 a
Vestjyllands største blomster og havecenter

Tilbehør

Tilbehør

Går du op i Weber eller er du bare helt vild med at grille? Det er vi nemlig; derfor har vi et kæmpe udvalg i alt hvad der hedder Weber tilbehør. Ønsker du at vide mere om Weber og de skønne ting du kan få til, så læs videre nederst på siden.

Grid 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Grid 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stort udvalg i Weber tilbehør

- Røgchunks, fås i pekannød, æble, mesquite, hickory og kirsebær, som giver en dejlig smag til din mad. Røgflis er ideel til rygning af kød og oste, og med disse lækre varianter, kommer din mad til at være ekstra smagfuld. Pekannødden er god til svinekød, kylling , lam, fisk og oste. Æble er særligt velegnet til oksekød, fjerkræ, vildt og svinekød, især skinke; giver en let sødlig, kompakt og frugt-agtig smag. Kirsebær egner sig rigtig godt til fjerkræ (eksempelvis and) og svinekød. Mesquite er særligt godt til det meste kød, primært oksekød – derudover perfekt til de fleste grøntsager. Kan du lide meget smag, så er hickory måske noget for dig; all-round, skarp, røget, bacon-agtig smag – anvendes til svinekød, kylling, oksekød, vildt og oste. Anvend med forsigtighed.

- Vi har et særligt stort udvalg i alle køkkenredskaber; kødpincetter, pølsetang, pensel, pizzahjul, pizzaspade, paletter osv.

- Kunne du derudover tænke dig en nemmere måde at stege den perfekte hele kylling, bage sprøde pizzaer eller lækre æbleskriver? Så har vi løsningen; se udvalget i bageplader, pizza bagesten, rotisserier, æbleskivepande, fiskevendere, kyllingeholdere og grillbakker til grønsager. 

- Vi synes, at det er ærgerligt, når de dejlige Weber grill går hurtigere til fordi, de står udsat for vind og vejr. Derfor er vi særligt glade for Weber betræk, som beskytter din grill, indtil du skab bruge den næste gang. Og bare rolig, der findes et betræk til alle slags Weber grill.

Værsgo, tag dig et kig i vores store udvalg – der er helt sikkert noget som du ikke kan leve uden ;-)