5/5
 a
Fast lav fragt Kun 89 kr*
 a
Vestjyllands største blomster og havecenter

Foderhuse mm.

Foderhuse mm.

Fodring af fugle er, som eksperterne siger, en hel års begivenhed – de små fugle vender sig nemlig til, at der er mad at finde i din have over vinteren. Forsvinder det lige pludselig er en af deres primære madkilder også forsvundet. Derfor bør man blive ved med at fodre, blot mindre, hele året. Læs mere om vores foderhuse og tilbehør længere nede på siden.

Fuglehuse, stærkasser og foder

De små fugle er jo helt fantastiske at have i sin have, da de er muntre og i mange smukke farver. Fuglesang er også et af de første tegn på forår og deres færden i haven forbinder dig på en helt speciel måde med naturen.

For at gøre din have mere fuglevenlig, og måske endda tiltrække flere af nabolagets fugle, kan du lave boliger til dem og fodre dem. Derudover er fugle vilde med at bade og vil derfor overrande din have, hvis du har et fuglebad. Se vores udvalg i granitfuglebade her.

Royal fuglehuse

Royal fuglehuse er nogle af de mest luksuriøse fuglehuse. Især det smukke sekskantede fuglehus lavet i eg og med enten kobber eller galvaniseret tag. Småfuglene vil elske det – det er lille og helt perfekt for dem at komme hurtigt ind og ud af. Dette fuglehus kan du være sikker på holder i mange år, da det er af den bedste kvalitet.

Stærkasser

Ønsker du at hjælpe stære, musvitter og mejserne lidt på vej med at få unger og derved flere fugle i din have,  så har du mugligheden her! Udover at du kan fodre for at tiltrække flere fugle, skal det bestemt ikke overses, at en redekasse er det perfekte redskab. Vi har tre forskellige redekasser i den bedste kvalises fra mærket Royal – forskellen på dem er bl.a. størrelsen på entre hullet, da fuglene også er af helt forskellige størrelser.

Foder

Har du valgt det rigtige fuglehus, er der næsten kun tilbage at vælge noget lækkert mad til de skønne små venner; alle vores fugle kan lide solsikkekerner. Får du mange forskellige fugle i din have er det en ide at servere en vildtfugle blanding kombineret med solsikkekerner. Små fugle er også specielt vilde med foderkuglerne.