5/5
 a
Fast lav fragt Kun 89 kr*
 a
Vestjyllands største blomster og havecenter

Drivhus

Drivhus

Køb af et drivhus er for de fleste en større investering. Derfor er det vigtigt at købe det drivhus, der passer lige netop til dig. Hos os, har du først og fremmest mulighed for at finde det perfekt Juliane drivhus. Danske Juliana drivhuse er velkendt som Europas størst og førende drivhusproducent, og er din garanti for høj håndværkermæssig kvalitet. Vi fører hele deres sortiment i drivhuse og tilbehør, og har bl.a. deres helt nye eksklusive Botanica drivhusserie. Vi har dog også drivhuse fra få udvalgte leverandører som Gabrial Ash og Halls. Vi har derfor også et kæmpeudvalg af kvalitets tilbehør. Vi tør godt sige at vi har de billigste drivhuse, derfor får du prisgarinit på dit drivhus, - finder du et drivhus der er billige kompenser vi dig. Læs om regler og betingelser for prisgaranti på drivhus nederst på siden.

Drivhuse fra Juliana, Gabrial Ash og Halls

Vi gør vores bedste for at være konkurrencedygtige på markedet, derfor har vi også prisgaranti på alle vores drivhuse, helt op til fem dage efter købsdatoen på dit drivhus. Hvis du er i stand til at bevise, at et drivhus sælges billigere et andet sted, vil vi til enhver tid matche denne pris på drivhuset, medmindre der er tale om et restudsalg. Bemærk, at vi dog har en undtagelse med vores Halls drivhuse, hvor vi ikke kan give prisgaranti. Har du brug for at snakke med vores drivhus ekspert, kan du kontakte os på 20 87 96 97.

Danmarks største drivhusudstilling

Vi har på Jespers Planteskole Danmarks største indendørs udstilling af drivhuse. Du er selvfølgelig altid velkommen til at komme ud i vores fysiske butik og se den, men ellers kan du altid starte med at se en video af udstillingen ved at trykke på banneren øverst på siden.

Drivhus der passer dig

Skønne, smukke drivhuse, som kan forvandle enhver have til en lille oase midt i vores ganske land. Du kan bruge drivhuset som et opholdssted eller et væksthus, eller som en kombination af de to; det er det man efterhånden ser mest. I et drivhus kan du lige netop opnå følelsen af at være sydpå; det er varmt og tørt og så dufter der ikke mindst af planter.

For mange fungerer et drivhus i dag halvvejs som et orangeri, hvor man dyrker sine citrus- og olivenplanter; drivhuset kan endvidere være et godt opbevaringsrum for de planter, som gerne vil have det lys og køligt, dog over frysepunktet om vinteren; eksempelvis pelargonier, kamelia, citrus og oliven. Bemærk at drivhuset på en eller anden måde skal opvarmes let for at være frostfri vinteren igennem.

Drivhuse har en skøn atmosfære og du kan med fordel sætte et have- eller cafebord derind og nyde en kop kaffe i ny og næ, mens du ser på dine flotte tomat- og agurk planter. Få gerne et drivhus der opfylder dine behov; vil du både bruge den til hygge og dyrke en okay mængde afgrøde, så slår 10 kvadratmeter næsten ikke til. Her vil vi anbefale dig vores Juliana drivhus ’Gartner’ 16,2 kvadratmeter eller de flotte ’Botanica’ drivhuse, hvor du selv kan bestemme, hvor stor den skal være.

Vi har et stort udvalg i friststående drivhuse, som er meget efterspurgte i øjeblikket. Endvidere har vi et flot bud på et træ drivhus, hvilket man ikke ser så ofte mere. Har du en mindre have kan vores vægmodeller være løsningen for dig – de fås i flere forskellige størrelser, så der er noget for et hvert behov.

Vi har også et af Danmarks største udvalg i tilbehør til drivhuse. Mangler du derfor det perfekte plantebord, nedløbsrør eller udsmykning, så er vi stedet for dig!

Husk at vi altid gerne vil hjælpe dig og vores dygtige eksperter i drivhuse står klar til at vejlede dig til det perfekte drivhus.