Stueplanter - den nye boligtrend!

Har du også bemærket det? Butikkerne bugner med stueplanter og det samme gør diverse blogs og interiørmagasiner. Stueplanten har taget sit indtog i boliginretningen og den er kommet for at blive!

Planterne får rigtigt lov til at komme til udtryk i hjemmet med deres nu centrale rolle. Det er ikke blot de traditionelle uretepotteskjulere på reoler og vindueskarme, der pryder de danske hjem, men også planter hængende fra loftet eller borde opstillet til plantedisplay.  

Grønne planter er friske, lækre og bringer liv til hjemmet. De stilrene planter kan anvendes på mange dekorative måder, der alle bidrager til en moderne atmosfære. Planterne er grønne, men nuancerne er mange og de kan skabe et fantastisk liv og stemning, der kan friske ethvert hjem op.

Men hvilken plante skal man vælge? Det afhænger alt sammen af dit temperament og interesse for planter!

For at give dig inspiration har vi lavet et udpluk af nogle af de mest trendy planter, som alle sælges i vores butik. Nogle egner sig mest til dig med grønne fingre, mens andre er velegnet til dig med mangel på samme. Bemærk dog at disse planter endnu IKKE sælges på vores nye webshop. 

trendy stueplanter

Var det interessant? Så tror vi også, at du kan drage fordel af vores ti gode råd til have opstart. Læs dem her.