Dræbersnegle er en plage for mange haveejere. For at bekæmpe dem er det vigtigste, at man begynder bekæmpelsen tidligt. Går dræbersneglene først i gang og får frit lejde til at formere sig, kan det hurtigt blive en besværlig opgave. 1 snegl kan lægge 400 æg på en sæson, så det kan meget hurtigt blive til mange snegle! 

Heldigvis kan sneglene bekæmpes. Ferramol "Sneglefri" er imponerende effektiv. Blot 1-2 Ferramol granulater slår en snegl ihjel. Det er ikke blot effektivt, men også 100% uskadelig for mennesker, husdyr, pindsvin og andre smådyr. Det er dog klart, at jo mindre sneglene er, jo nemmere er de at slå ihjel. Derfor er det vigtigt at komme dræbersnegle problemet i forkøbet. For at slippe af med de små djævle, skal du sprede Ferramol granulater i mindre mængder og med regelmæssig mellemrum fra marts til oktober. Du kan sprede granulaterne mellem planterne på jorden. Sørg altid for at der ikke ligger nogen ovenpå planterne. 

Nedenunder kan du se en af vores ansatte kort fremvise hvordan man anvender produktet korrekt. Du kan købe Ferramol her, som netop er sat hele 40 % ned.

 Se videon her: