Guide til vinterbeskyttelse af planter: 

Vinteren er over os, men vi er stadig heldige med et forholdsvis mildt klima. Den anden dag var sågar den varmeste november dag nogensinde, eller i hvert fald siden de første officielle temperaturmålinger tilbage i 1874. Realistisk set ved vi dog godt, at kulden og frosten altid kommer.

Vi ved også, at det er et klima, der ikke er optimalt for mange planter. Nogle er selvfølgelig mere hårdføre end andre, men har du roser, stauder eller buske i haven, så er det en god ide at vinterbeskytte dem. Uden vinterbeskyttelse risikerer du, at planterne fryser kraftigt tilbage eller endda dør, hvis de er sarte.  

Det eneste du skal bruge for at beskytte dine planter er lidt fyrtoppe.

Guiden til at beskytte dine planter med fyrtoppe er meget simpel. Du skal blot tage et par fyrtoppe og stikke ned i jorden omkring de planter, du vil beskytte. Det sikrer, at de stadigvæk kan få luft, men bliver beskyttet mod det hårde vinterklima. 

Er du stadig i tvivl om, hvordan du beskytter dine planter, kan du se vores korte videoguide her, hvor en af vores gartnerer viser, hvordan det skal gøres: