Virksomt middel mod gåsebiller

Gåsebille-problemet er mere eller mindre kendt af de fleste haveejere, de som har haft problemet, er klar over hvilken skade det kan forårsage; dårlige græsvækst, misfarvning af græsset og løstsiddende græs som nærmest kan rulles af.

Merit turf er et middel som er godkendt til bekæmpelse af gåsebiller, det må anvendes i private haver, idrætsanlæg, parker og golfbaner. Gåsebillerne vil optage Merit Turf, når de spiser af græsrødderne (når produktet er transporteret systemisk), eller ved optagelse igennem deres ydre.

Det er det eneste godkendte middel til bekæmpelse af gåsebiller, højeffektivt med over 90 % effekt ved en enkelt behandling og meget lav dosering. I USA er det det mest brugte middel til bekæmpelse af gåsebiller siden 1994. Det har lang tids effekt og genbehandling er ikke påkrævet. Den optimale behandling foretages i æglægningsperioden som er fra først i juni til sidst i juni, behandlingen kan udføres frem til sidst i juli.

Merit Turf skal strøs ud af fagfolk, og vores gartnere er klar til at rykke ud.

Når vi strøer Merit Turf ud blander vi det med perlekalk. Så bliver det jævnt fordelt og i behøver ikke tænke på kalk til efteråret.

Vores pris Pr. 100 m2:

Merit Turf                    265,-

Kalk                             50,-

Udspredning                100,-

Pris pr. 100 m2 i alt:    415,- incl. Moms

Over 10 haver 400 kr. pr. 100 m2

Vi kører ud til alle størrelser haver, men mindsteprisen er for 200 m2.
Der kommer kørselstillæg på hvis det er udenfor Holstebro

Skriv en mail til os på: info@jespersplanteskole.dk